×
Menu

Swisswool Piz Boè Womens Jacket

Požurite! Samo 1 na zalihi
1 komad
Broj
1 komad
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Dodaj u paketu

Opis

Ortovox Swisswool Piz Boè ženska jakna je svestrana i stylish jakna savršena za bilo kakvu zimsku avanturu, bilo da se spuštate niz padine ili jednostavno uživate u danu na snijegu. Ova jakna je posebno dizajnirana za žene i ima laskavi kroj te razne pažljivo osmišljene detalje kako bi vas držala udobno i zaštićeno od elemenata.

Jakna je napravljena od kombinacije švicarske vune i poliamida, pružajući izvrsnu izolaciju i prozračnost. Vuna je dobivena od švicarskih planinskih ovaca, osiguravajući najvišu kvalitetu i održive proizvodne prakse. Jakna također ima završni sloj DWR (Durable Water Repellent) koji je bez PFC-a, čineći je ekološki prihvatljivom i sigurnom kako za vas tako i za okoliš.

Dodatne značajke jakne uključuju vjetrootpornu konstrukciju, unutarnje elastične manžete te razne džepove za pohranu vaših potrepština. Sa svojim klasičnim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima, Ortovox Swisswool Piz Boè ženska jakna je neizostavna za svaku ženu koja voli zimske sportove i aktivnosti na otvorenom.

Specifikacije

Dodatne značajke:
Windproof, Inside Elastic cuffs
Tip:
Middle Layer
Aktivnost:
Alpine Skiing, Cross Country, Snowboard, Day to Day
Insulation:
Wool, Polyamide
Ekološki prihvatljivo:
DWR - PFC Free
Spol:
Woman
Pokaži sve

SkatePro