×
Menu

WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race Skis

Požurite! Samo 2 na zalihi
1 par
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Predstavljamo Head WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW utrke skija - ultimate iskustvo skijanja za srednje i napredne skijaše koji žele osvojiti padine s preciznošću i kontrolom.

Izrađeni s savršenom kombinacijom snage, okretnosti i stabilnosti, ovi visokoperformansni skije se ističu na stazi. Njihov uski profil, širine 122mm, osigurava izvanredno prianjanje rubova i brzo pokretanje zavoja, čineći ih idealnima za izradu čistih lukova i suočavanje s izazovnim slalomskim stazama. Skije se ponose širinom struka od 68mm, pružajući savršenu ravnotežu između stabilnosti i okretnosti.

Izgrađeni s odzivnom Grafitnom jezgrom, WC Rebels e_SL SW skije pružaju neusporedivu preciznost i kontrolu. Profil Camber dodatno poboljšava prianjanje rubova i prijenos snage, omogućavajući skijašima da se hrabro probijaju kroz zahtjevne terene s povjerenjem. Skije su opremljene Head-ovom EMC (Energy Management Circuit) tehnologijom, koja smanjuje vibracije i osigurava glatku vožnju čak i u najizazovnijim uvjetima.

Skije dolaze s FF 14 GW vezovima, kompatibilnim s Alpine Adult i GripWalk čizmama, osiguravajući sigurnu i preciznu vezu između čizme i skije. S postavkom DIN od 4.0 do 14.0, vezovi se lako mogu prilagoditi širokom rasponu skijaških sposobnosti i težina. Vezovi imaju GripWalk kompatibilnost za dodatnu udobnost i praktičnost tijekom hodanja ili planinarenja.

Što god da ste iskusni natjecatelj koji traži savršene skije kako bi podigli svoju izvedbu na sljedeću razinu, ili ambiciozni rekreativni skijaš koji traži uzbudljivo iskustvo na stazi, Head WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW utrke skija su idealan izbor. Pripremite se osvojiti padine s povjerenjem i stilom.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
122/68/107 mm
Širina struka:
68mm
Najbolja upotreba:
Piste, Racing
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Izvedba:
100% on-piste
Radius:
12m
Materijal jezgre:
Graphene
Profil:
Camber
Vezove:
Included
Vrsta uvezivanja:
GripWalk Binding
Kompatibilnost pokretanja:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223)
Postavka DIN:
4.0-14.0
Dodatne značajke:
EMC (Energy Management Circuit)
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro