×
Menu

WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race Skis

Požurite! Samo 2 na zalihi
1 par
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Predstavljamo Head WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race skije - moćno i precizno oružje dizajnirano za dominaciju na stazama! Sa zadivljujućim novim dizajnom za 2024-2025, ove visokoperformantne skije kombiniraju najsuvremeniju tehnologiju i legendarnu Head obrtnost kako bi pružile neusporedivo iskustvo na stazi.

Majstorski izrađene za napredne i iskusne skijaše, WC Rebels e-Race SW skije se ističu u izvođenju savršeno izvedenih zavoja na uređenim stazama. Sa profilom širine 117/68/102 mm i svestranim radijusom od 14-8m, one se besprijekorno prilagođavaju različitim oblicima zavoja i brzinama.

U srcu ovih skija inspiriranih utrkama nalazi se snažno drveno jezgro obogaćeno Titanalom i Grafenom - kombinacija koja pruža izvanrednu stabilnost, prijenos snage i prianjanje rubnika. Dodatno, integrirana EMC (Energy Management Circuit) tehnologija učinkovito apsorbira vibracije i osigurava glatke, kontrolirane vožnje, čak i u izazovnim uvjetima.

WC Rebels e-Race SW skije dolaze s predmontiranim FF 11 GW GripWalk vezovima, pružajući sigurnu i učinkovitu vezu između čizme i skije. Kompatibilni s GripWalk čizmama (ISO 23223), ovi vezovi nude maksimalan prijenos snage i korisnički prijateljsku mogućnost jednostavnog ulaska. Sa rasponom DIN postavki od 3.0-11.0, oni zadovoljavaju širok spektar skijaša.

Bilo da ste ambiciozni rekreativni skijaš ili natjecateljski sportaš, Head WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race skije će vam pomoći da iskoristite svoj puni potencijal na stazama. Iskusite neusporedivu preciznost, kontrolu i brzinu - savršenu kombinaciju za osvajanje staze.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
117/68/102 mm
Širina struka:
68mm
Najbolja upotreba:
Piste, Racing
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Izvedba:
100% on-piste
Radius:
14m, 8m
Materijal jezgre:
Wood, Titanal, Graphene
Profil:
Camber
Vezove:
Included
Vrsta uvezivanja:
GripWalk Binding
Kompatibilnost pokretanja:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Postavka DIN:
3.0-11.0
Dodatne značajke:
EMC (Energy Management Circuit), ABS sidewalls
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro