×
Menu

Worldcup Rebels e.GSR + PR 11 GW Race Skis

1 par
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Proizvedeni za skijanje na visokoj razini performansi, ovi skije kombiniraju naprednu tehnologiju s premium materijalima za neusporedivo iskustvo na stazi.

S uskim strukom od 68 mm i snažnom GS konstrukcijom, Worldcup Rebels e.GSR se ističe u izvođenju preciznih i kontroliranih zavoja na uređenom snijegu. Tehnologija EMC (Energy Management Circuit) učinkovito smanjuje vibracije, osiguravajući glatku i stabilnu vožnju čak i pri visokim brzinama.

Inovativni profil s kobilicom tvrtke Head pruža izvrsno prianjanje na rubovima i odzivnost, omogućujući vam da samouvjereno savladate čak i najizazovnije padine. Skije su dizajnirane za skijaše srednje do napredne razine koji zahtijevaju preciznost, brzinu i kontrolu u svom skijanju na stazi.

Worldcup Rebels e.GSR dolazi s vezovima PR 11 GW za utrke, koji pružaju poboljšani prijenos snage, sigurnost i praktičnost. Ovi vezovi su kompatibilni s GripWalk čizmama, nudeći udobnije iskustvo hodanja bez ugrožavanja performansi na stazi.

Skije tvrtke Head dizajnirane su za zadovoljavanje širokog spektra skijaša. Worldcup Rebels e.GSR dostupan je u različitim duljinama, osiguravajući savršeno pristajanje skijašima različitih visina i razina vještina. Bez obzira jeste li iskusni natjecatelj ili ambiciozni rekreativni skijaš, ove će vas skije osnažiti da premašite svoje granice i postignete nove razine performansi na stazi.

Specifikacije

Širina:
120/68/101 mm
Širina struka:
68mm
Najbolja upotreba:
Piste
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Izvedba:
100% on-piste
Radius:
14m, 4m
Materijal jezgre:
Wood
Profil:
Camber
Vezove:
Included
Vrsta uvezivanja:
GripWalk Binding
Kompatibilnost pokretanja:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Dodatne značajke:
EMC (Energy Management Circuit)
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro