×
Menu

WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Kids Skis

1 par
Broj
1 par
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
5 pari
6 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Podignite iskustvo skijanja vašeg mladog sportaša na nove visine s Head WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA dječjim skijama. Konstruirane kako bi poboljšale performanse na stazi, ove skije se ponose inovativnim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima koji će pomoći vašem mladom skijašu da dosegne svoj puni potencijal.

S širinom od 67mm i veličinom profila od 111/67/95 mm, ove skije pružaju izvrsnu kontrolu i stabilnost, omogućavajući im da lako savladaju različite uvjete snijega. Izrađene s jezgrom od drveta i grafena, skije su snažne i lagane, osiguravajući glatku i odzivnu vožnju. Dodatne značajke poput EMC (Energy Management Circuit) tehnologije poboljšavaju stabilnost, dok UHM C baza osigurava izvrsno klizanje.

Head WC e.Race Team SW dječje skije dolaze s prethodno montiranim GripWalk Junior vezovima, kompatibilnim s GripWalk Junior čizmama (ISO 23223) i nudeći DIN postavke od 0,75 do 4,5. S fokusom na preciznost, kontrolu i snagu, ove skije su posebno dizajnirane za mlade natjecatelje i napredne juniorske skijaše koji žele briljirati na stazi.

Otključajte potencijal sljedeće generacije skijaških prvaka i gledajte ih kako osvajaju staze s Head WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA dječjim skijama. Dovedite njihovo skijanje na sljedeću razinu i uživajte u uzbuđenju sporta zajedno.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
111/67/95 mm
Širina struka:
67mm
Najbolja upotreba:
Piste
Razina vještine:
Intermediate
Izvedba:
100% on-piste
Radius:
10m, 8m
Materijal jezgre:
Wood, Graphene
Vezove:
Included
Vrsta uvezivanja:
GripWalk Junior Binding
Kompatibilnost pokretanja:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
Postavka DIN:
0.75-4.5
Dodatne značajke:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Spol:
Junior
Pokaži sve

SkatePro