×
Menu

WCR e-SL Rebel FIS SW Race Skis

Novi
1 komad
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
6 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Head WCR e-SL Rebel FIS SW utrke skije: Dominirajte na padinama s preciznošću i brzinom.

Poboljšajte svoju skijašku igru s cutting-edge Head WCR e-SL Rebel FIS SW utrke skije, pažljivo izrađene za iskusne skijaše koji zahtijevaju maksimalnu izvedbu i preciznost. Zakoračite u ove spremne za utrku skije i doživite neusporedivu kontrolu i odziv dok osvajate padine.

Dizajnirane s fokusom na stazu i utrke, Head WCR e-SL Rebel FIS SW skije se ponose impresivnom širinom struka od 68mm, pružajući munjevite prijelaze s ruba na rub za neusporedivu okretnost. Izrađene s visokoučinkovitom jezgrom od drveta, titana i grafena, ove skije nude izuzetnu stabilnost i prijenos snage s svakim okretom.

Head-ova inovativna EMC (Energy Management Circuit) tehnologija dodatno poboljšava izvedbu skija eliminirajući neželjene vibracije i osiguravajući glatke i kontrolirane vožnje, čak i pri visokim brzinama. Dodatno, UHM C baza pruža izuzetnu izdržljivost i klizanje, omogućavajući vam održavanje brzine i preciznosti tijekom vaših vožnji.

S radijusom od 12,8m, Head WCR e-SL Rebel FIS SW skije savršene su za brze i precizne okrete, čineći ih idealnima za napredne skijaše i natjecatelje koji traže vrhunsku izvedbu na uređenim padinama. Veze nisu uključene, omogućavajući vam prilagodbu vaše postavke prema vašim preferencijama.

Doživite uzbuđenje skijanja na najbolji način - Naručite Head WCR e-SL Rebel FIS SW utrke skije danas i oslobodite svoj utrkački duh na padinama!

Bez veza - preporučuje se:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
119/68/103 mm
Širina struka:
68mm
Najbolja upotreba:
Piste, Racing
Razina vještine:
Advanced
Izvedba:
100% on-piste
Radius:
12.8m
Materijal jezgre:
Wood, Titanal, Graphene
Profil:
Camber
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Spol:
Unisex
Pokaži sve

SkatePro