×
Menu

WCR e-SG 185 Rebel Race Skis

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Oslobodite svog unutarnjeg prvaka i dominirajte padinama s našim vrhunskim Head WCR e-SG 185 Rebel Race skijama! Namijenjene naprednim skijašima koji žude za preciznošću i brzinom, ove skije će podići vaše skijanje na novu razinu.

Opremljene s 98/65/81 mm širine i 65mm širine struka, ove skije nude izuzetnu kontrolu i stabilnost, omogućavajući vam da se probijete kroz čak i najizazovnije terene s povjerenjem. Radijus od 30,0m osigurava glatke, beznaporne zavoje, dok profil kamere pruža neusporedivo prianjanje rubova za preciznu i uzbudljivu vožnju.

Izrađene s premium mješavinom drva, Titanala i Grafena, ove skije se ponose neusporedivom snagom i izdržljivošću. Head-ova inovativna EMC (Energy Management Circuit) tehnologija dodatno poboljšava performanse skija smanjenjem vibracija i osiguravajući glatku, stabilnu vožnju čak i pri visokim brzinama.

Doživite krajnji adrenalin dok osvajate padine s Head WCR e-SG 185 Rebel Race skijama. Nabavite ih danas i podignite svoje skijanje na sljedeću razinu!

Napomena: vezovi nisu uključeni.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
98/65/81 mm
Širina struka:
65mm
Najbolja upotreba:
Piste, Racing
Razina vještine:
Advanced
Radius:
30.0m
Materijal jezgre:
Wood, Titanal, Graphene
Profil:
Camber
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
EMC (Energy Management Circuit)
Spol:
Junior
Pokaži sve

SkatePro