×
Menu

Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp

(1)
Novi
1 komad
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
6 komada
7 komada
8 komada
9 komada
10+
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Predstavljamo vrhunac tehnologije stezanja profesionalnih trotineta - Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp. Tilt Scooters su se nadmašili s ovim visokokvalitetnim stezačem koji pomera granice performansi i stila.

Ovaj SCS stezač ima elegantan i robustan dizajn, osmišljen da pruži nepokolebljivu čvrstoću za najzahtevnije vozače trotineta. Napravljen od najfinijih materijala, može izdržati intenzivne vožnje i nemilosrdne grindove bez ugrožavanja svoje integriteta. Dizajn sa četiri vijka osigurava maksimalnu stabilnost šipke, pružajući vam samopouzdanje da izvedete čak i najkompleksnije trikove s preciznošću.

Uključeni kompresijski vijak se besprekorno integriše sa SCS sistemom, pružajući čvrstu i sigurnu vezu između viljuške i šipke vašeg trotineta. Sa prečnikom od 35mm, ovaj stezač udobno pristaje standardnim šipkama. Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp je savršen izbor za vozače srednjeg do naprednog nivoa koji traže stezač vrhunskog kvaliteta koji kombinuje snagu, stil i neuporedivu performansu.

Specifikacije

SCS kompresija:
Yes
Unutarnji promjer obujmice:
35mm (Oversized)
Veličina obujmice:
Quad
Sustav kompresije uključen:
SCS
Starnut:
Not included
Kompresijski vijak:
Included
Compression bolt diameter:
8mm
Pokaži sve

recenzije   (1)

Nema recenzija na hrvatskom. Prikaži recenzije na drugi jezici (1 recenzija)

SkatePro