×
Menu

Edge Lyt 80 HV Mens Ski Boots

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Spustite se niz padine s povjerenjem i udobnošću uz Head Edge Lyt 80 HV muške skijaške čizme, dizajnirane za početnike koji traže ugodno i pristupačno skijaško iskustvo.

S fleksibilnošću od 80 i širokim kalupom od 102 mm, ove čizme pružaju savršenu ravnotežu podrške i fleksibilnosti, omogućujući lako manevriranje i poboljšanu kontrolu na padinama. Idealne za skijanje po cijeloj planini, Head Edge Lyt 80 HV čizme omogućit će vam lagano klizanje po uređenim stazama i suočavanje s različitim snježnim uvjetima s povjerenjem.

Izgrađene s najnovijom tehnologijom, ove skijaške čizme imaju revolucionarni dizajn koji smanjuje težinu bez žrtvovanja performansi. Lagana konstrukcija osigurava lako kretanje i smanjeni umor, omogućujući vam duže skijanje i uživanje u planini do maksimuma.

Osim toga, Head Edge Lyt 80 HV muške skijaške čizme imaju inovativni sustav podesive fleksibilnosti koji omogućuje prilagodbu prema vašoj razini skijanja i preferencijama. Ova značajka omogućuje vam prilagodbu fleksibilnosti čizme kako bi odgovarala vašoj razini vještine, pružajući veću preciznost i povjerenje dok napredujete na svom skijaškom putovanju.

Specifikacije

Najbolja uporaba:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
80
Širina stopala (mm):
102mm
Širina cipele:
Wide
Razina vještine:
Beginner
Vrsta pokretanja:
Alpine Adult Boots (ISO 5355)
Kompatibilnost vezanja:
Alpine Binding
Pokaži sve

SkatePro