×
Menu

Raptor WCR SC Juniors Ski boots

Požurite! Samo 2 na zalihi
1 komad
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Dodaj u paketu

Opis

Head Raptor WCR SC Junior skijaške čizme su vrhunski izbor za mlade skijaše koji žele poboljšati svoje performanse na stazi. Razvijene s istom tehnologijom utrke kao naše odrasle skijaške čizme, ove čizme pružaju izvrsnu prijenos snage, kontrolu i udobnost za mlade skijaše.

S fleksibilnom ocjenom od 100, ove čizme pružaju savršenu ravnotežu podrške i fleksibilnosti za napredne juniorske skijaše. Uski 93mm zadnji dio pruža čvrsto i precizno pristajanje, dok mikro kopče i poravnanje manžete osiguravaju udobno i sigurno pristajanje. Čizme su također kompatibilne s alpskim junior vezovima, što ih čini jednostavnima za korištenje s postojećim skijaškim setom vašeg djeteta.

Dizajnirane s funkcijama inspiriranim utrkama poput prilagodbe fleksa, Head Raptor WCR SC Juniorske skijaške čizme su odličan izbor za mlade skijaše koji žele podići svoje skijanje na sljedeću razinu i iskoristiti maksimum svojeg vremena na stazi.

Head Raptor WCR SC Juniorske skijaške čizme dostupne su u dvije različite fleksibilne ocjene (100 i 110) i dolaze u različitim veličinama kako bi osigurale savršeno pristajanje za vaše dijete. Ne propustite priliku da svojem mladom skijašu pružite prednost koja im je potrebna da se istaknu na stazi - nabavite par Head Raptor WCR SC Juniorskih skijaških čizmi danas!

Specifikacije

Najbolja uporaba:
Race
Year model:
24/25
Flex:
100, 110
Širina stopala (mm):
93mm
Vrsta pokretanja:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Kompatibilnost vezanja:
Alpine Junior Binding
Značajke cipela:
Flex Adjustment, Micro Buckles
Poravnanje manšete:
Yes
Pokaži sve

SkatePro