×
Menu

Flexvent Strap SR Back Protector

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
6 komada
7 komada
8 komada
9 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Poboljšajte svoje skijaško iskustvo s Rossignol Flexvent Strap SR leđnom zaštitom. Posebno dizajniran da zadovolji zahtjeve alpskog skijanja, ovaj leđni zaštitnik je krajnja oprema koja osigurava vašu sigurnost bez ugrožavanja udobnosti i fleksibilnosti. Izrađen s najnovijom tehnologijom, Rossignol Flexvent pruža savršenu kombinaciju zaštite i slobode kretanja.

Flexvent Strap SR leđna zaštita se ponosi naprednom konstrukcijom koja uključuje segmentiranu, višeslojnu pjenu koja učinkovito apsorbira i raspršuje udarne sile. To osigurava maksimalnu zaštitu za vašu leđa, pružajući vam mir uma da pomičete svoje granice na padinama. Osim toga, sustav traka zaštitnika nudi sigurno i čvrsto prianjanje, držeći ga na mjestu čak i tijekom najavanturističkijih vožnji.

Konstruiran za muške skijaše, Rossignol Flexvent Strap SR leđna zaštita je neophodna za one koji cijene sigurnost i visoke performanse. Iskusite neusporedivu zaštitu bez žrtvovanja udobnosti i agilnosti. Preuzmite bilo koji teren s povjerenjem i uživajte u krajnjem skijaškom iskustvu s Rossignolom.

Specifikacije

Dizajnirano za:
Skiing
Spol:
Man
Pokaži sve

SkatePro