×
Menu

Freeflex 11 GW Race Plate Ski Bindings

1 par
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
5 pari
6 pari
7 pari
8 pari
9 pari
10+
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Head Freeflex 11 GW Race Plate Ski Bindings su visokoučinkovite veze namijenjene iskusnim skijašima koji traže maksimalnu kontrolu i preciznost na stazi. Ima jedinstveni Freeflex Pro sustav veza koji pruža glatku, dosljednu fleksibilnost za optimalnu izvedbu. To osigurava maksimalan prijenos snage i odzivnost, omogućavajući vam da napravite brze, precizne zavoje s povjerenjem.

Izrađene od laganih, izdržljivih materijala i opremljene širom širinom kočionog rama od 85mm, veze pružaju izvrsnu stabilnost i kontrolu. GripWalk sustav veza osigurava kompatibilnost sa svim GripWalk čizmama (ISO 23223), pružajući sigurno i udobno prianjanje. Za dodatnu praktičnost, veze imaju jednostavan dizajn za ulazak, što olakšava brzo i jednostavno stavljanje i skidanje skija.

S DIN postavkom u rasponu od 3.0-11.0, Head Freeflex 11 GW Race Plate Ski Bindings mogu se prilagoditi skijašima svih razina, od početnika do stručnjaka. Idealne su za korištenje na stazi i za utrke, nudeći savršenu ravnotežu između izvedbe i kontrole za uzbudljivo skijaško iskustvo.


Samo za skije s montažnom pločom

Specifikacije

Year model:
24/25
Vrsta uvezivanja:
GripWalk Binding
Kompatibilnost pokretanja:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Širina kraka kočnice:
85mm
Težina:
1130g
Postavka DIN:
3.0-11.0
Najbolja uporaba:
Race, Piste
Visina postolja:
21mm
Pokaži sve

SkatePro