×
Menu

Shift2 13 MN Ski Bindings

1 par
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
5 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Atomic Shift2 13 MN skijaške vezove savršen su izbor za skijaše koji žele slobodu istraživanja zaleđa bez žrtvovanja performansi na stazama. Ovi MNC (Multi-Norm Certified) vezovi kompatibilni su s tradicionalnim alpskim i touring čizmama, pružajući vam svestranost koja vam je potrebna da idete gdje god vas snijeg odvede.

S DIN postavkom od 6.0-13.0, Shift2 13 MN savršen je za skijaše srednje do napredne razine koji zahtijevaju visoke performanse od svojih vezova. Ovaj vez dizajniran je s naglaskom na sigurnost i učinkovitost, koristeći nisko-profilni šasiju za poboljšani prijenos snage. Ovi vezovi također imaju preveliku platformu i konstrukciju od PA s dodatkom karbona, pružajući lagan, ali čvrst okvir.

Shift2 13 MN također se može pohvaliti s nekoliko praktičnih značajki, uključujući jednostavne za korištenje pomagala za penjanje i prekidač za hodanje i vožnju, što olakšava prijelaz između staza i planinarenja. Njegova TUV certifikacija osigurava da su ovi vezovi temeljito testirani i da zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

S Atomic Shift2 13 MN skijaškim vezovima, možete imati najbolje od oba svijeta - istraživati zaleđe i uživati na stazama, sve s jednim svestranim vezom.

Specifikacije

Year model:
24/25
Vrsta uvezivanja:
MNC Binding
Kompatibilnost pokretanja:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
Širina kraka kočnice:
100mm, 110mm
Postavka DIN:
6.0-13.0
Najbolja uporaba:
Freeride, Touring
Visina postolja:
30mm
Dodatne značajke:
Easy Climbing Aids, Hike and Ride Switch, Multi Norm Certified (MNC), Low Profile Chassis, Crampon System, Carbon-infused PA, Oversized Heel Platform, TUV Certified, Automatic Toe Adaptation
Pokaži sve

SkatePro