×
Menu

Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
6 komada
7 komada
8 komada
9 komada
10+
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Head Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings su vrhunske trkaće vezove spremne za utrke. Ove visokoperformantne veze dizajnirane su za iskusne skijaše koji traže najbolje u smislu snage, kontrole i preciznosti.

Vezovi su kompatibilni s GripWalk skijaškim čizmama i imaju raspon postavke DIN od 4-14, što ih čini pogodnima za širok raspon skijaša. Također imaju širinu kočnice od 85 mm, što ih čini idealnima za većinu modernih skija. Vezovi Freeflex 14 GW također imaju visinu postolja od 21 mm, što pruža izvrsnu stabilnost i kontrolu rubova.

Izrađeni od laganih materijala, Head Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings teže samo 1170g, osiguravajući da vas neće usporiti na padinama. Također su izuzetno jednostavni za podešavanje i korištenje, tako da možete brzo i sigurno izaći na snijeg.

Sve u svemu, Head Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings su odličan izbor za napredne i stručne skijaše koji traže visokoperformantne veze koje pružaju optimalnu snagu, kontrolu i preciznost za uzbudljivo i ugodno iskustvo skijanja.

Samo za skije s montažnom pločom

Specifikacije

Year model:
24/25
Vrsta uvezivanja:
GripWalk Binding
Kompatibilnost pokretanja:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Širina kraka kočnice:
85mm
Težina:
1170g
Postavka DIN:
4.0-14.00
Najbolja uporaba:
Race, Piste
Visina postolja:
21mm
Pokaži sve

SkatePro