×
Menu

Maven 93 C All Mountain Skis

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Atomic Maven 93 C skije dizajnirane su za one koji traže svestrane i visokoučinkovite skije za sve uvjete na planini. Bilo da ste iskusni veteran ili tek počinjete, ove skije su savršene za skijaše srednje do napredne razine koji žele podići svoje skijanje na višu razinu. S 92 mm širinom struka i svestranom konstrukcijom, Maven 93 C idealne su za širok raspon uvjeta, od savršeno uređenih staza do dubokih snježnih nanosa.

Skije su stručno dizajnirane koristeći Atomicovu poznatu Atomic Wood Core i Omatic Core jezgru, koje kombiniraju snagu, upravljivost i glatku vožnju. Imaju Tip and Tail Rocker, koji osigurava lagane zavoje i maksimalnu kontrolu. S dizajnom flow-profile, Maven 93 C pružaju iznimno prianjanje rubova i kontrolu, dok Carbon Backbone dodaje dodatnu razinu snage i stabilnosti. Dura Cap Sidewall osigurava dugotrajnu izdržljivost, a elegantan dizajn sigurno će privući poglede na stazama.

Skijaši svih razina vještina, spolova i skijaških preferencija mogu imati koristi od Atomic Maven 93 C skija. Ove svestrane i visokoučinkovite skije nude savršenu ravnotežu stabilnosti i agilnosti, omogućujući vam da pomaknete svoje granice i istražujete novi teren s povjerenjem. Ne propustite vrhunsko skijaško iskustvo - nabavite svoj par Atomic Maven 93 C skija danas i podignite svoje skijanje na nove visine!

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
126/93/110 mm
Širina struka:
92mm
Najbolja upotreba:
All Mountain
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Materijal jezgre:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profil:
Tip and Tail Rocker
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile, Carbon Backbone
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro