×
Menu

Maven 86 All Mountain Skis

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Prigrlite svaku avanturu na padinama s Atomic Maven 86 All Mountain skijama, savršenim pratiteljem za skijašice koje traže svestranost i nenadmašne performanse.

Atomic Skis' Maven 86 All Mountain skije dizajnirane su za svladavanje bilo kojeg terena, od uređenih staza do netaknutog snijega, s lakoćom i kontrolom. Iskusite vrhunsku slobodu na svim planinskim terenima dok režete kroz svježi snijeg i savladavate izazovne terene.

Izrađene s kombinacijom Atomic Wood Core i Omatic Core, ove skije pružaju izuzetnu stabilnost i apsorpciju udaraca, osiguravajući glatku i udobnu vožnju čak i u zahtjevnim uvjetima. Konstrukcija Flow Profile i Dura Cap Sidewall nudi neusporedivu izdržljivost i torzijsku krutost za preciznu kontrolu rubova i stabilnost pri velikim brzinama.

S širinom struka od 86 mm, Maven 86 All Mountain skije nude savršenu ravnotežu između plutanja u pršiću i držanja rubova na tvrdoj podlozi. Profil Tip and Tail Rocker osigurava lako pokretanje zavoja i razigranu upravljivost, čineći ove skije idealnim za skijaše svih razina, od početnika koji žele napredovati do iskusnih skijaša koji traže svestranog pratitelja za sve planinske terene.

Atomic Maven 86 All Mountain skije su vrhunski izbor za skijašice koje zahtijevaju performanse, svestranost i stil na bilo kojem terenu. Prigrlite uzbuđenje planina i podignite svoje skijaško iskustvo na nove visine s Atomic skijama.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
120/86/103 mm
Širina struka:
86mm
Najbolja upotreba:
All Mountain
Razina vještine:
Beginner, Intermediate
Materijal jezgre:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profil:
Tip and Tail Rocker
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile
Spol:
Woman
Pokaži sve

SkatePro