×
Menu

Experience 78 CA + XP 10 GW Womens All Mountain Skis

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Osvojite padine s Rossignolovim skijama Experience 78 CA, savršenim spojem snage i okretnosti za žene skijašice srednje razine. Ove skije za sve planinske terene dizajnirane su kako bi pružile glatko i beznaporno iskustvo skijanja, bez obzira na teren ili uvjete snijega.

Sa širinom struka od 78mm, skije Experience 78 CA nude izvrsnu plovnost u prahu, istovremeno održavajući stabilnost i držanje rubnika na uređenim stazama. Njihova napredna konstrukcija uključuje kombinaciju drva, karbona, staklenih vlakana i topole, rezultirajući laganim, ali snažnim skijama koje se bez napora prilagođavaju svakom vašem pokretu. Profil Rocker na vrhu i repu osigurava lako pokretanje zavoja i beznapornu okretnost, čineći ove skije jednostavnima za rukovanje čak i za manje iskusne skijaše.

Rossignolove skije Experience 78 CA dolaze s predmontiranim vezovima XP 10 GW, kompatibilnim s alpskim i GripWalk čizmama, pružajući sigurnu i pouzdanu vezu između vaših čizama i skija. S postavkama DIN od 2,5 do 10, ovi vezovi se lako mogu prilagoditi vašoj skijaškoj sposobnosti i preferencijama.

Dodatne značajke poput All Trail Sidecut, Assist Flex i Drive Tip Solution poboljšavaju performanse i odziv skija, osiguravajući glatku i ugodnu vožnju na bilo kojem terenu. Pripremite se za podizanje svog skijaškog iskustva s Rossignolovim skijama Experience 78 CA - vašim ulazom u avanture skijanja na svim planinskim terenima!

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
125/78/11 mm
Širina struka:
78mm
Najbolja upotreba:
All Mountain
Razina vještine:
Intermediate
Materijal jezgre:
Wood, Carbon, Fiberglass, Poplar
Profil:
Tip and Tail Rocker
Vezove:
Included
Vrsta uvezivanja:
GripWalk Binding
Kompatibilnost pokretanja:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
Postavka DIN:
2.5-10.0
Dodatne značajke:
All Trail Sidecut, Assist Flex, Drive Tip Solution
Spol:
Woman
Pokaži sve

SkatePro