×
Menu

Sender Soul 92 Freeride Skis

Požurite! Samo 2 na zalihi
1 par
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Tražite li savršen par skija koji će podići vaše iskustvo slobodne vožnje na sljedeću razinu? Predstavljamo vam Rossignol Sender Soul 92 Freeride Skije, ultimate kombinaciju performansi, svestranosti i stila!

Sa širinom struka od 92mm, Sender Soul 92 Skije nude neusporedivu ravnotežu između plovnosti i okretnosti, lako se noseći s praškastim linijama u divljini i neravnim, varijabilnim snježnim uvjetima. Njihova izvanredna stabilnost omogućuje vam da se sigurno probijete kroz neravan teren, urežete precizne zavoje i održavate kontrolu čak i pri visokim brzinama.

Izrađene od kombinacije drva, staklenih vlakana i Paulownia-e, ove skije pružaju lagane, ali snažne performanse. Konstrukcija bočnog zida u obliku pravokutnika osigurava optimalnu prijenos energije, pružajući preciznu kontrolu ruba i brz odgovor na svaki unos. Profil Rocker na vrhu i repu lako pokreće zavoje i poboljšava plovnost u dubokom snijegu, bez žrtvovanja preciznosti na tvrdom snijegu.

Savršene za skijaše srednje do napredne razine koji traže ultimate iskustvo slobodne vožnje, Rossignol Sender Soul 92 Skije dizajnirane su da podignu vaše skijanje na nove visine. Bez obzira istražujete li netaknute zalihe praha ili se suočavate s izazovnim terenima, ove svestrane skije omogućit će vam da pomaknete granice i potpuno se uronite u uzbuđenje slobodnog skijanja.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
122/92/112 mm
Širina struka:
92mm
Najbolja upotreba:
Freeride
Razina vještine:
Intermediate
Materijal jezgre:
Wood, Fiberglass, Paulownia
Profil:
Tip and Tail Rocker
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
Rectangular Sidewall
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro