×
Menu

Sender Soul 102 Freeride Skis

Požurite! Samo 1 na zalihi
1 par
Broj
1 par
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Spremite se osvojiti svaki teren s Rossignol Sender Soul 102 Freeride skijama, ultimate opremom za sve planinsko i freeride skijanje.

Dizajnirane s preciznošću, ove skije se ponose svestranom širinom struka od 102 mm, nudeći savršenu ravnotežu kako za uređene staze tako i za avanture u prahu. Bez obzira jeste li srednji ili napredni skijaš, Sender Soul 102 će podići vaše skijaško iskustvo.

Iskusite neusporedivu stabilnost i glatkoću s Rectangular Sidewall konstrukcijom skija, osiguravajući optimalnu prijenos energije i kontrolu rubova. Oslobodite svoj puni potencijal i probijte se kroz svaki teren s povjerenjem.

U srcu ovih skija leži snažno, ali lagano jezgro od topole, pružajući izuzetnu snagu i izdržljivost. Osjetite glatku i odzivnu izvedbu dok se rezbarite niz planinu.

Sender Soul 102 Freeride skije su konstruirane s naprednim značajkama poput Titanal Beam-a, dodajući dodatnu snagu i čvrstoću vašem skijanju. Njihov Tip and Tail Rocker profil nudi beznaporan plutajući osjećaj u dubokom snijegu, dok održava izvrsnu kontrolu na tvrdoj podlozi.

Veze nisu uključene, omogućavajući vam prilagodbu vašeg postava prema vašim osobnim preferencijama i stilu skijanja. Ove uniseks skije su savršene za muškarce i žene koji traže uzbuđenje i slobodu freeridinga.

Ne propustite priliku da posjedujete Rossignol Sender Soul 102 Freeride skije, vašu ulaznicu za nezaboravne avanture i neograničene mogućnosti skijanja.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
135/102/125 mm
Širina struka:
102mm
Najbolja upotreba:
All Mountain, Freeride
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Materijal jezgre:
Wood, Poplar
Profil:
Tip and Tail Rocker
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
Titanal Beam, Rectangular Sidewall
Spol:
Man, Unisex
Pokaži sve

SkatePro