×
Menu

Rallybird 92 Womens Freeride Skis

1 par
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

The Rossignol Rallybird 92 Skis su prvi izbor za žene skijašice srednje i napredne razine koje žele prihvatiti svaki izazov na planini. Izgrađeni s raznovrsnim dizajnom za sve planinske uvjete i sposobnostima slobodne vožnje, ovi skije će se istaknuti u bilo kojim uvjetima. Kombinacija drva, staklenih vlakana i jezgre od Paulownije, Rallybirds pružaju snagu i stabilnost, dok istovremeno smanjuju težinu za lako manevriranje.

Širina od 91mm i profil Tip i Tail Rocker osiguravaju da će ovi skije glatko funkcionirati od uređenih staza do svježeg snijega. Konstrukcija pravokutnih bočnih zidova doprinosi optimalnom držanju ruba i kontroli, dok inovativni dizajn Assist Flex nudi savršenu količinu savijanja za lako okretanje i samopouzdanu vožnju.

Rossignol je dizajnirao ove skije uključujući dodatne značajke koje će poboljšati vaše iskustvo skijanja, uključujući pravokutne bočne zidove za superiorno držanje ruba i kontrolu, te profil Tip i Tail Rocker za lako pokretanje okreta i plovnost u dubokom snijegu. Prihvatite cijelu planinu s povjerenjem i uživajte u uzbuđenju vožnje s Rossignol Rallybird 92 ženskim skijama za slobodnu vožnju.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
122/91/112 mm
Širina struka:
91mm
Najbolja upotreba:
All Mountain, Freeride
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Materijal jezgre:
Wood, Fiberglass, Paulownia
Profil:
Tip and Tail Rocker
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
Assist Flex, Rectangular Sidewall
Spol:
Woman
Pokaži sve

SkatePro