Proizvod je rasprodan i mogao bi biti ponovno na zalihama. Vrijeme isporuke nije poznato. Prikaži slične proizvode
×
Menu

Honey Badger Twin Tip Skis

Artikl rasprodan. Ne može se isporučiti
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi

Opis

Line Honey Badger Twin Tip Skije su ultimativno oružje za zaljubljenike u park i freestyle skijaše svih razina. Dizajnirane da pruže neusporedivu izvedbu u parku i na rampama, ove skije su savršene za one koji vole gurati granice i raditi velike trikove.

Sa svestranom širinom struka od 92mm, Honey Badger Twin Tip Skije nude savršenu ravnotežu plutanja i kontrole. Tehnologija 5-Cut Multi-Radius Sidecut osigurava glatke i beznaporne zavoje, omogućavajući vam da se lako krećete kroz park.

Simetrični Flex uzorak skija pruža dosljedan i predvidljiv osjećaj, dok dodatak ojačanog vrha i repa povećava izdržljivost, tako da možete savladati bilo koju prepreku s povjerenjem.

Izrađene od visokokvalitetnog drva, Line Honey Badger Twin Tip Skije su lagane i izuzetno snažne, osiguravajući maksimalnu odzivnost i kontrolu. Savršene su za skijaše srednje do napredne razine koji žele podići svoje park skijanje na sljedeću razinu.

Ne propustite priliku da oslobodite svoj pravi potencijal s Line Honey Badger Twin Tip Skijama. Uzmite svoj par danas i doživite uzbuđenje savladavanja parka kao nikada prije!

Specifikacije

Year model:
23/24
Širina:
120/92/116 mm
Širina struka:
92mm
Najbolja upotreba:
Park
Razina vještine:
Intermediate
Radius:
19m
Težina - pr. par:
1661g
Materijal jezgre:
Wood
Profil:
TwinTip
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
5-Cut Multi-Radius Sidecut, Symmetric Flex
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro