×
Menu

Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW All Mountain Skis

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
6 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
6 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW skije za žene nude glatku i agilnu vožnju za srednje napredne i napredne skijašice koje vole istraživati cijelu planinu. Njihova svestranost i jednostavno rukovanje čine ih savršenim pratiteljem za skijašice koje žele napredovati u svojim vještinama i uživati u svakom trenutku na stazi.

Sa širinom struka od 70 mm, ove skije izvrsno režu savršeno kontrolirane zavoje na uređenim stazama. Istovremeno, ostaju oprostive na neravnom terenu i pružaju dovoljno plovnosti za istraživanje izvan staza kada svježi snijeg zove. Živahna konstrukcija i profil s camberom pružaju iznimno prianjanje rubova i snažan povrat za angažirajuće skijaško iskustvo.

Revoshock tehnologija u ovim Atomic skijama učinkovito apsorbira vibracije, osiguravajući glatku vožnju čak i na neravnim stazama, smanjujući umor skijaša i omogućujući vam da se usredotočite na svoju tehniku. Dura Cap Sidewall nudi dodatnu stabilnost i prijenos snage, dok zaštitnik vrha povećava izdržljivost, čineći Cloud C12 skije pouzdanim izborom koji će trajati mnogo sezona.

Uključene M 10 GW vezovi, s rasponom podešavanja DIN od 3.0-10.0, osiguravaju siguran i precizan prijenos snage, te su kompatibilni s GripWalk čizmama za dodatnu praktičnost. Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW skije nude savršen balans performansi, svestranosti i jednostavnosti korištenja, čineći ih odličnim izborom za srednje napredne i napredne skijašice koje žele podići svoje iskustvo skijanja na cijeloj planini na novu razinu.

S ovim skijama možete samouvjereno savladati bilo koji teren, precizno rezati zavoje, plutati kroz snijeg i napredovati u svojim vještinama s lakoćom. Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW skije su vaša ulaznica u svijet nezaboravnih zimskih avantura.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
110/70/99 mm
Širina struka:
70mm
Najbolja upotreba:
All Mountain, Piste
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Materijal jezgre:
Atomic Wood Core
Profil:
Camber
Vezove:
Included
Vrsta uvezivanja:
GripWalk Binding
Kompatibilnost pokretanja:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
Postavka DIN:
3.0-10.0
Dodatne značajke:
Dura Cap Sidewall, Revoshock, Tip Protector
Spol:
Woman
Pokaži sve

SkatePro