×
Menu

Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving Skis

1 par
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
5 pari
6 pari
7 pari
8 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
5 pari
6 pari
7 pari
8 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving skije nude neusporedivu izvedbu za srednje i napredne skijaše koji žele briljirati na stazama. Inženjerski precizno i inovativno dizajnirane, ove skije pružaju uzbudljivo iskustvo skijanja sa svakim okretom.

Dizajnirane sa elegantnim i snažnim profilom, Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving skije imaju višeslojnu jezgru od više vrsta drveta ojačanu Titanalom i bukvom, osiguravajući izuzetnu snagu, stabilnost i kontrolu rubova. Profil skija s rocker vrhom omogućuje lako pokretanje i glatke prijelaze u zavoje, čineći ih savršenima za različite uvjete snijega.

Integrirana LCT (Line Control Technology) osigurava optimiziranu stabilnost i kontrolu, omogućavajući skijašima da samouvjereno napadaju staze i održavaju preciznost u svojim linijama. Ova tehnologija apsorbira vibracije, pružajući glatke i fluidne vožnje čak i pri visokim brzinama. Skije također dolaze s konstrukcijom bočnog zida u obliku pravokutnika koja pruža poboljšanu prijenos snage i prianjanje rubova.

Opremljene NX 12 vezovima, ove skije su spremne za odmah korištenje. Sa rasponom postavljanja DIN od 3,5-12, vezovi su podesivi kako bi odgovarali različitim težinama skijaša i razinama izvedbe. Ova fleksibilnost osigurava prilagođeno pristajanje i optimalnu sigurnost.

Bilo da ste srednji skijaš koji želi poboljšati svoje vještine ili napredni skijaš koji traži uzbudljivu izvedbu, Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving skije su vaši savršeni suputnici za nezaboravnu skijašku avanturu. Doživite uzbuđenje preciznog rezanja, izuzetne snage i besprijekorne kontrole na svakoj stazi s ovim premium skijama.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
123/68/104 mm
Širina struka:
68mm
Najbolja upotreba:
Piste, Racing
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Materijal jezgre:
Wood, Titanal, Beech
Profil:
Tip Rocker
Vezove:
Included
Postavka DIN:
3.5-12.0
Dodatne značajke:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro