×
Menu

Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving Skis

1 par
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
5 pari
6 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
5 pari
6 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Osvojite bilo koju uređenu stazu s lakoćom i preciznošću s Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 skijaškim skijama. Ove skije napredne razine dizajnirane su za one koji zahtijevaju neusporedivu izvedbu i kontrolu. LT označava "Dugi zavoj", što ukazuje na njihovo jednostavno rukovanje u širokim zavojima. Skije su dizajnirane kako bi pružile vrhunsku izvedbu na stazi, kombinirajući snagu, okretnost i stabilnost.

U središtu ovih skija je revolucionarna kombinacija Titanala i bukovog drva, rezultirajući nevjerojatno snažnom, ali laganim konstrukcijom. Ovo inovativno jezgro pruža izuzetnu apsorpciju vibracija i stabilnost, osiguravajući glatku vožnju čak i na zahtjevnom terenu. Napredna konstrukcija pravokutnog bočnog zida dodatno poboljšava prijenos snage, nudeći odzivnost koja vam je potrebna da biste brzo klizili niz padine s preciznošću. Ove skije opremljene su LCT (Line Control Technology), inovativnom tehnologijom koja eliminira kontra-fleksiranje i osigurava maksimalnu stabilnost i prianjanje rubova. Bez obzira da li se režete kroz korduroy ili prolazite kroz tehničke dijelove, Rossignol Hero Elite LT TI skije će poboljšati vaše skijaško iskustvo i povećati vaše uživanje na stazi.

Zaokružite ovaj izuzetan paket, Rossignol Hero Elite LT TI dolazi s prethodno montiranim Konect NX 12 GripWalk vezovima. Ovi vezovi pružaju sigurnu i podesivu vezu sa skijama, pogodnu za širok raspon skijaša od srednje do napredne razine. S DIN postavkama od 3,5 do 12, ovi vezovi su svestrani i mogu se prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Vezovi su kompatibilni s Alpine Adult čizmama (ISO 5355) i Alpine Junior čizmama (ISO 5355), kao i GripWalk čizmama (ISO 23223) i GripWalk Toe Pin čizmama (ISO 23223). Ova kompatibilnost vam daje slobodu da odaberete čizme koje najbolje odgovaraju vašim stopalima i stilu skijanja.

Doživite čistu skijašku sreću s Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 skijaškim skijama. Pripremite se ostaviti svoj trag na padinama i podići svoje skijanje na uzbuđujuće nove visine.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
121/71/101 mm
Širina struka:
71mm
Najbolja upotreba:
Piste, Racing
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Materijal jezgre:
Titanal, Beech
Profil:
Tip Rocker
Vezove:
Included
Vrsta uvezivanja:
GripWalk Binding
Kompatibilnost pokretanja:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
Postavka DIN:
3.5-12.0
Dodatne značajke:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro