×
Menu

Hawx Prime 115 S Boa Womens Ski Boots

1 par
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Atomic Hawx Prime 115 S Boa skijaške čizme dizajnirane su za napredne skijašice koje zahtijevaju performanse i udobnost na svim vrstama terena. S fleksibilnošću ocijenjenom na 115, ove čizme nude izvrsnu podršku i kontrolu, dok još uvijek omogućuju određenu fleksibilnost za apsorpciju udaraca i vibracija. Širina stopala od 100 mm i standardna širina čizme pružaju udobno, performansno orijentirano pristajanje, dok se podstava od memorijske pjene oblikuje prema vašem stopalu za maksimalnu udobnost. Adaptive Fit System Cuff i Power Shift manžeta omogućuju vam prilagodbu pristajanja čizme kako bi odgovarala vašem stilu skijanja i preferencijama.

Hawx Prime 115 S Boa čizme izrađene su s poliuretanskom i Prolite školjkom čizme, pružajući laganu i izdržljivu strukturu koja maksimizira prijenos snage. GripWalk potplat osigurava optimalan prijenos snage i jednostavno hodanje, dok je kompatibilan s GripWalk specifičnim vezovima. Osim toga, čizme se mogu oblikovati toplinom za potpuno prilagođeno pristajanje.

S kombinacijom visokih performansi i dizajna orijentiranog na udobnost, Atomic Hawx Prime 115 S Boa skijaške čizme izvrstan su izbor za skijašice koje žele podići svoje vještine na višu razinu. Bilo da se spuštate uređenim stazama ili se suočavate s izazovnim off-piste terenom, ove čizme će vam pružiti podršku, kontrolu i udobnost potrebnu za najbolje performanse.

Specifikacije

Najbolja uporaba:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
115
Širina stopala (mm):
100mm
Širina cipele:
Regular
Razina vještine:
Advanced
Vrsta pokretanja:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Kompatibilnost vezanja:
GripWalk Binding
Toplinski oblikovan:
Yes
Školjka cipele:
Polyurethane, Prolite
Materijal obloge:
Memory foam
Značajke cipela:
Adaptive Fit System Cuff, Power Shift, AFS Cuff
Pokaži sve

SkatePro