×
Menu

Hawx Prime 95 Boa GW Womens Ski Boots

Požurite! Samo 2 na zalihi
1 par
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Atomic Hawx Prime 95 Boa GW ženske skijaške čizme nude savršen spoj udobnosti i performansi za žene koje traže čizmu koja ne kompromitira ni jedno ni drugo. Izrađene za napredne skijašice, fleksibilnost od 95 pruža pravu ravnotežu između krutosti i finoće za dinamičnu kontrolu na stazi. Dizajnirane s tipom čizme za srednje napredne skijaše i širinom stopala od 100 mm, Hawx Prime 95 odgovara skijašicama sa srednje velikim stopalima.

Uz Atomicovu prepoznatljivu Prolite konstrukciju, ove skijaške čizme su nevjerojatno lagane bez kompromisa na snazi ili stabilnosti. Energy Backbone pruža dodatnu snagu na stražnjem dijelu čizme, maksimizirajući prijenos energije od skijaša do skije za precizne pokrete i odzivnost. Adaptive Fit System Cuff i AFS Cuff nude optimalno pristajanje i udobnost, lako se prilagođavajući različitim oblicima nogu i veličinama listova.

Hawx Prime 95 Boa GW opremljene su intuitivnim Boa sustavom zatvaranja koji osigurava brzo, precizno i prilagođeno pristajanje jednostavnim okretanjem kotačića. Ovaj praktični sustav zatvaranja omogućuje prilagodbe u hodu, čak i s rukavicama, pružajući maksimalnu udobnost i kontrolu tijekom cijelog dana na stazi. Njihovi GripWalk potplati pružaju poboljšano prianjanje i trakciju tijekom hodanja, osiguravajući siguran korak od lože do žičare i natrag.

Ove čizme su kompatibilne s GripWalk vezovima, osiguravajući besprijekornu integraciju i performanse. Uložak od memorijske pjene nudi personalizirano pristajanje i iznimnu udobnost, održavajući vaša stopala toplima i podržanima tijekom vaših skijaških avantura.

Iskusite bezbrižno skijanje s Atomic Hawx Prime 95 Boa GW ženskim skijaškim čizmama, dizajniranim da ženama pruže ultimativnu ravnotežu performansi, preciznosti i udobnosti.

Specifikacije

Najbolja uporaba:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
95
Širina stopala (mm):
100mm
Širina cipele:
Regular
Razina vještine:
Intermediate
Vrsta pokretanja:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Kompatibilnost vezanja:
GripWalk Binding
Školjka cipele:
Prolite
Materijal obloge:
Memory foam
Značajke cipela:
Energy Backbone, Adaptive Fit System Cuff, AFS Cuff
Pokaži sve

SkatePro