×
Menu

Solis Freeride Skis

1 par
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Crni Vrane Solis Freeride skije su savršen izbor za napredne skijaše koji traže skije visoke performanse koje će ih odvesti na sljedeću razinu. Sa širinom struka od 100mm, ove skije su savršene za slobodno skijanje kroz prah, krš i sve između. Jezgra od ugljičnih vlakana i staklenih vlakana pruža izuzetnu torzijsku krutost, dok jezgra od topole i paulovnije osigurava glatku, prigušenu vožnju.

Skije Solis imaju profil kamere, što pruža izvrsno prianjanje rubova na tvrdom snijegu. Radijus od 25m omogućuje brze i jednostavne zavoje, čineći ove skije idealnima za probijanje kroz uske šume ili navigaciju kroz neravni teren. Crni Vrane Solis Freeride skije također imaju rocker na vrhu, što pomaže u smanjenju odboja vrha u prahu i promjenjivim uvjetima snijega.

Bilo da ste iskusni profesionalac u slobodnom skijanju ili samo želite podići svoje skijanje na sljedeću razinu, Crni Vrane Solis Freeride skije su savršen izbor za vas. Ove skije nude savršenu ravnotežu performansi, svestranosti i zabave, i sigurno će podići vaše skijanje na nove visine.

Napomena: Vezi nisu uključene uz ove skije.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
126/100/108 mm
Širina struka:
100mm
Najbolja upotreba:
Freeride
Razina vještine:
Advanced
Radius:
25m
Težina - pr. par:
3600g
Materijal jezgre:
Carbon, Fiberglass, Poplar, Paulownia
Profil:
Camber
Vezove:
Not included
Spol:
Unisex
Pokaži sve

SkatePro