×
Menu

Maverick 115 CTI Freeride Skis

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Dizajnirane za epske avanture izvan staza i vrhunske performanse!

Predstavljamo Atomic Maverick 115 CTI Freeride Skije, vaša vrata u izvanredno freeride iskustvo na bilo kojem terenu. S velikodušnom širinom struka od 115 mm, ove skije pružaju neusporedivu plovnost i stabilnost u najdubljem prahu. Savladajte sve izazove, od savršeno uređenih staza do skrivenih zaliha praha u divljini, s neusporedivim samopouzdanjem i svestranošću.

Atomicove Maverick 115 CTI Freeride Skije besprijekorno spajaju snagu, preciznost i kontrolu. Izgrađene s Power Woodcore jezgrom, nude izvanrednu odzivnost i dinamičan fleks za uzbudljivu vožnju. Profil Tip and Tail Rocker skija, u kombinaciji s Directional Twin dizajnom, omogućuje lako pokretanje zavoja i razigranu upravljivost. Iskusite neusporedivo držanje rubova i stabilnost čak i na najstrmijim padinama, zahvaljujući Dura Cap Sidewall konstrukciji.

Atomicova HRZN Tech tehnologija podiže freeride performanse na nove visine. Ova inovativna tehnologija uključuje bočne zidove koji se protežu cijelom dužinom vrha skije, pružajući neusporedivu apsorpciju udara i maksimalnu površinu. Iskusite smanjeno skretanje vrha i poboljšanu stabilnost kao nikada prije, čak i u izazovnim snježnim uvjetima.

Otkrijte puni potencijal svojih freeride avantura s Atomic Maverick 115 CTI Freeride Skijama. Oslobodite svoju strast za prahom i savladajte planine s ovim izvanrednim skijama, dizajniranim da pruže uzbudljivu vožnju pri svakom spustu. Atomic Skije – Vaša vrata u izvanredna iskustva na stazama.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
140/115/130 mm
Širina struka:
115mm
Najbolja upotreba:
All Mountain, Freeride
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Radius:
18m
Materijal jezgre:
Power Woodcore
Profil:
Tip and Tail Rocker, Directional Twin
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Spol:
Man
Pokaži sve

SkatePro