×
Menu

Kore 105 Freeride Skis

Požurite! Samo 2 na zalihi
1 par
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Pripremite se za uzbudljivo iskustvo kao nikada prije s Head Kore 105 Freeride skijama. Dizajnirane za skijaše srednje i napredne razine, ove skije su oličenje avanture i slobode na padinama. Izrađene s mješavinom karbona, grafena i Karuba drveta, Kore 105 nudi izvanrednu odzivnost, snagu i stabilnost, omogućujući vam da se probijate kroz dubok snijeg s neusporedivim samopouzdanjem.

Širine 99 mm u struku s dimenzijama 127/99/118 mm, ove skije pružaju izvrsnu plovnost u dubokom, praškastom snijegu, osiguravajući vam prednost u najzahtjevnijim uvjetima izvan staza. Kore 105 ima profil Tip and Tail Rocker koji jamči munjevito brzo započinjanje zavoja i lakoću manevriranja, dajući vam prednost pri navigaciji uskim prolazima i strmim padinama.

S radijusom od 13,8 m, ove skije nude skladan spoj stabilnosti i okretnosti, omogućujući vam da s lakoćom savladate različite terene. Možete računati na Kore 105 da će besprijekorno prelaziti iz dugih, širokih lukova u kratke, kontrolirane zavoje, uvijek vas držeći u potpunoj kontroli.

Head's Kore 105 Freeride skije su ultimativni suputnik za one koji uživaju u uzbuđenju istraživanja netaknute divljine svježeg snijega. Uđite u svoje vezove, pričvrstite ove momke i neka vaš avanturistički duh vodi put. Imajte na umu da vezovi nisu uključeni uz ove skije, omogućujući vam slobodu da odaberete postavku koja najbolje odgovara vašem stilu vožnje.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
127/99/118 mm
Širina struka:
99mm
Najbolja upotreba:
Freeride
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Radius:
13.8m
Materijal jezgre:
Carbon, Graphene, Karuba wood
Profil:
Tip and Tail Rocker
Vezove:
Not included
Širina kraka kočnice:
100mm
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro