×
Menu

Bent 100 Freeride Skis

Novi
1 komad
Broj
1 komad
2 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
6 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
6 komada
Limited quantity available
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Tražite savršene skije za podizanje vaših freeride avantura na višu razinu? Upoznajte Atomic Bent 100 Freeride Skije, svestrane i visokoučinkovite skije dizajnirane za osvajanje bilo kojeg terena.

Sa širinom struka od 100mm, ove skije nude savršen balans između plutanja i držanja rubova, što ih čini idealnim za skijanje po cijeloj planini i freeride avanture. Bilo da se krećete kroz duboki snijeg, savladavate izazovne strmine ili krstarite po uređenim stazama, Bent 100 skije su tu za vas.

Atomicova HRZN Tech tehnologija pruža izvanredno podizanje vrha i repa za jednostavno rukovanje u bilo kojim snježnim uvjetima, dok Dura Cap Sidewall konstrukcija osigurava poboljšanu snagu i kontrolu. Skije također imaju responzivnu drvenu jezgru koja kombinira snagu, stabilnost i živahnost za glatku i uzbudljivu vožnju.

Savršene za skijaše svih razina, od početnika i srednje naprednih koji žele podići svoje vještine na višu razinu, do iskusnih naprednih skijaša koji traže svestrane skije za svoje freeride avanture, Atomic Bent 100 Freeride Skije nude neusporedivo iskustvo na stazama.

Podignite svoju izvedbu na nove visine s Atomic Bent 100 Freeride Skijama i učinite svaki dan na planini nezaboravnim iskustvom!

Zapamtite da su Atomic vezovi potrebni za pravilno montiranje ovih skija. Nabavite svoj set Bent 100 skija i pripremite se za nevjerojatnu sezonu na stazama!

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
127/100/118 mm
Širina struka:
100mm
Najbolja upotreba:
All Mountain, Freeride
Razina vještine:
Beginner, Intermediate, Advanced
Materijal jezgre:
Wood
Profil:
Tip and Tail Rocker
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro