×
Menu

Switchback 27 Backpack

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Spremite se za svoju sljedeću zimsku avanturu s Ortovox Switchback 27 ruksakom. Bez obzira jeste li skijanje, snowboarding ili hodanje u snijegu, ovaj lagani i svestrani ruksak pruža savršeno rješenje za pohranu svih vaših potrepština.

S prostranim kapacitetom od 27 litara, Switchback 27 lako može smjestiti sve što vam treba za dan na padinama. Glavni pretinac ima zatvaranje na preklop koje omogućuje jednostavan pristup vašoj opremi, dok brojni vanjski džepovi drže manje predmete organizirane i pri ruci. Tu je i poseban pretinac za vašu opremu za spašavanje od lavina, osiguravajući da joj možete brzo pristupiti u hitnim situacijama.

Udobnost je ključna kada ste na planini, a Switchback 27 to pruža s udobnim, ergonomski oblikovanim naramenicama i podesnim prsni remenom. Podstavljeni stražnji panel pruža dodatnu potporu i prozračnost, osiguravajući da ostanete udobni čak i tijekom dugih šetnji ili zahtjevnih spustova.

Switchback 27 također je pun korisnih značajki koje čine vaše vrijeme na planini ugodnijim. Ima integriranu mrežu za kacigu za jednostavno pohranjivanje kacige, kao i sustav za pričvršćivanje cepina i užeta za osiguranje vaše osnovne opreme. Kompatibilnost s hidracijskim sustavom osigurava da možete ostati hidrirani tijekom cijele avanture, a držač ključeva čuva vaše ključeve sigurnima i lako dostupnima.

Ne propustite savršenog suputnika za svoju sljedeću zimsku sportsku avanturu. Odaberite Ortovox Switchback 27 ruksak i doživite vrhunsku kombinaciju funkcionalnosti, udobnosti i stila.

Specifikacije

Značajke ruksaka:
Hiking Pole Fastening, Integrated Helmet Net, Hydration System Compatible, Chest Strap With Signal Whistle, Rope Attachment, Ice Axe Loop, Chest Strap, Ergonomically Shaped Shoulder Straps, Key Holder, Ice Axe/Pole Fixation, Gear loop
Težina torbe:
890g
Pokaži sve

SkatePro