×
Menu

Swithback 32 Backpack

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Spremite se za svoju sljedeću avanturu u divljini s pouzdanim ruksakom Ortovox Swithback 32. Ovaj visoko funkcionalni i svestrani ruksak od ORTOVOX Avalanche Equipment dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe zahtjevnih freeridera i skijaša na turnejama.

S kapacitetom od 32 litre, Swithback 32 pruža dovoljno prostora za pohranu vaše osnovne opreme, uključujući vašu opremu za sigurnost u lavinama. Zaseban sigurnosni pretinac osigurava brz i jednostavan pristup vašoj sondi za lavine, lopati i drugim sigurnosnim potrepštinama. Integrirana mreža za kacigu praktično pohranjuje vašu kacigu kada je ne nosite, dok kompatibilnost s hidracijskim sustavom osigurava hidrataciju tijekom vaših tura.

U dizajnu Swithback 32 prioritet su udobnost i praktičnost. Udoban sustav nošenja, uključujući prsni remen s signalnim zviždaljkom i džepom na remenu za kuk, nudi izuzetnu udobnost i stabilnost čak i na zahtjevnom terenu. Brojne opcije za pričvršćivanje omogućuju vam sigurno nošenje vaših planinarskih štapova, cepina i druge opreme.

Nemojte dopustiti da vas elementi zaustave! Swithback 32 ima vodootporne zatvarače i ojačano dno, pružajući pouzdanu zaštitu za vaše stvari u svim uvjetima. Njegova lagana i izdržljiva konstrukcija osigurava dugotrajnost i pouzdanost za vaše avanture u divljini.

Pouzdajte se u Ortovox, vodeću marku u sigurnosti od lavina, da vam pruži pouzdanog suputnika za vaše istraživanje izvan uređenih staza. Nabavite ruksak Ortovox Swithback 32 i podignite svoje iskustvo u divljini na sljedeću razinu.

Specifikacije

Značajke ruksaka:
Hiking Pole Fastening, Integrated Helmet Net, Hydration System Compatible, Chest Strap With Signal Whistle, Rope Attachment, Ice Axe Loop, Key Holder, Separate Safety Compartment, Ice Axe/Pole Fixation, Hip belt pocket
Težina torbe:
1050
Pokaži sve

SkatePro