×
Menu

Backland 109 Backcountry Skis

1 par
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Broj
1 par
2 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Primite e-poruku kada ovaj proizvod ponovo bude na zalihi
Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Opis

Odvedite svoje skijaške avanture izvan utabanih staza s Atomic Backland 109 Backcountry skijama. Ove svestrane skije dizajnirane su za ljubitelje all-mountain i freeride skijanja koji traže savršenu ravnotežu između performansi i razigranosti u svim snježnim uvjetima. Izrađene s kombinacijom stakloplastike i ultralagane drvene jezgre, Backland 109 nude stabilnost i agilnost.

Dimenzija 135/109/124 mm, s širinom struka od 109 mm, ove skije pružaju izvrsnu plovnost u pršiću i čvrsto držanje rubova na uređenim stazama. Savršene su za skijaše srednje i napredne razine koji žele poboljšati svoje skijaške vještine kako na uređenim stazama, tako i izvan njih.

Ove skije imaju HRZN Tech na vrhu i repu, što povećava površinu za poboljšanu stabilnost i kontrolu s manje odbijanja, tako da možete skijati s povjerenjem i preciznošću. Njihova Dura Cap Sidewall konstrukcija osigurava izvrsnu prijenos snage, čineći Backland 109 responzivnim i pouzdanim na bilo kojem terenu.

Bilo da se krećete kroz duboki pršić, režete svježi korduroj ili savladavate izazovan backcountry teren, Atomic Backland 109 Backcountry skije nude nenadmašne performanse i svestranost. Iskusite uzbuđenje off-piste skijanja i podignite svoje backcountry avanture na višu razinu s ovim izvanrednim skijama.

Specifikacije

Year model:
24/25
Širina:
135/109/124 mm
Širina struka:
109mm
Najbolja upotreba:
All Mountain, Freeride
Razina vještine:
Intermediate, Advanced
Materijal jezgre:
Fiberglass, Ultra Light Wood core
Profil:
Tip and Tail Rocker
Vezove:
Not included
Dodatne značajke:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Spol:
Man, Woman, Unisex
Pokaži sve

SkatePro